• 06-47424048
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe het begon...

C & C coaching, individuele coaching voor particulier of bedrijf

Mijn naam is Clayment van Duren en ik ben werkzaam als coach en mediator voor mijn eenmansbedrijf genaamd Consensus en Consilium. Consensus staat voor overeenstemming en heeft betrekking op de echtscheidingsbegeleiding en Consilium betekent advies en verwijst naar het coachen. Begeleiden staat centraal bij C & C.

              

Sinds 2001 werk ik als begeleider van mensen binnen diverse leefgebieden. Mijn persoonlijkheid en de ervaringen uit diverse praktijksituaties aangevuld met doelgerichte opleidingen hebben ervoor gezorgd dat ik in 2008 de stap heb gezet om voor mijzelf te beginnen. Ik kan oprecht zeggen dat ik enorm veel plezier heb in en voldoening haal uit het werk dat ik doe. Het coachen en begeleiden van mensen.

Mijn brede interesse in mensen en hun beweegredenen helpen mij inzicht te verschaffen in die gebieden waar iemand vastloopt of ondersteuning kan gebruiken. Of het nu gaat om het begeleiden van een (echt)scheidingstraject of een individuele coaching, eerste gaan we gezamenlijk het hele systeem in kaart brengen; werk, sociale contacten, gezondheid etc. Op deze manier probeer ik mensen zelf in te laten zien waar zij nu staan, waar zij naartoe willen en op welke manier dit het beste voor hun zou kunnen uitpakken. Als rode draad in al mijn coachtrajecten loopt bewustwording van jezelf, eigen verantwoordelijkheid nemen en keuzes maken. In een relatief korte tijd kunnen verschillende issues veranderen van probleem tot interessante nieuwe uitdaging.

  • Persoonlijk
  • Gericht
  • Confronterend
  • Humor

Zoals u wellicht heeft gemerkt zijn wij ook te bereiken onder de domeinnaam cenccoaching.nl De naam C en C Coaching werkt makkelijker dan Consensus en Consilium. U kunt ons dus ook via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereiken.


C&C op Social Media

CenCcoaching op twitter CenCcoaching op LinkedIn

CenCcoaching

Contact met C&C

Tel : 06-47424048
Email : info@cenccoaching.nl

Logo CenCcoaching